Om oss

Vilka är vi?

Madbrain är en reklambyrå där vi med hjälp av digitala lösningar hjälper er på er tillväxtresa. Med utgångspunkt i en djup förståelse av våra uppdragsgivares affärer, koncept och varumärken levererar vi genomtänkta digitala lösningar som fungerar.

Vi hjälper er att förmedla ert budskap på rätt sätt

Den digitala innovationen och dess snabba tekniska utveckling har lett till stora beteendeförändringar hos oss som konsumenter, medborgare och användare. Vi ställer större krav på omvärlden och förväntar oss att allt ska vara bättre, snabbare och enklare. Att alla tjänster ska levereras direkt, personligt och bekvämt. Nya och kommande generationer ställer ännu högre krav. Hur lever din verksamhet upp till den förväntan idag och hur förbereder ni er för morgondagen?

Vi följer ett enkelt recept för att öka kundnöjheten!

För oss är det viktigt att vi har ett enkelt system som ser till att ni är med på resan hela vägen och har rätt till att säga till innan produktionen startar på riktigt. Vi jobbar för att stärka ert företag och varumärke på nätet. Vi bygger webbplatser som konverterar! Våra webbplatser är snabba, säkra, har ett fokus på sökoptimering (SEO) och är unika. Vi vill att ni sticker ut bland mängden och får en webbplats som står ut från era konkurrenter

1

Specifikation

Tillsammans utvärderar vi era behov och skapar en specifikation därefter.

2

Innehåll

Ni ger oss det material vi behöver, exempelvis bilder och texter.

3

Designskiss

Vi börjar med att skissa upp er webbplats/webbshop.

4

Utveckling

När skissen är godkänd börjar vi bygga upp er webbplats/webbshop.

5

Publicering

Dags för publicering av den färdiga lösningen och överlämning av eventuella användarkonton

6

Support

Vi försvinner inte här, behöver du hjälp ingår support första året.

Vill ni att vi ska kontakta er?
Fyll i så återkopplar vi så fort vi kan!