Marknadsföring & Branding

Vi på Madbrain hjälper er med strategi, design, kommunikation, hållbarhet och mycket mer. Allt från företagsprofilering, till stärkande av ert varumärke!

Redo för att uppdatera er hemsida?

Nu när det är en rådande pandemi så anpassar vi oss när det gäller möten. Vi kör med digitala google hangout möten. Ifall ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Boka en tid nedanför.

Behov av en marknadsföring eller varumärkesstrategi?

Vi hjälper er med strategi, design, kommunikation, hållbarhet och mycket mer. Allt från företagsprofilering, marknadsföring till stärkande av ert varumärke!

Alla långsiktiga och framgångsrika mål behöver en strategisk plan. En strategi ger helhetsbilden, samlar ihop information och pekar ut målgrupp samt talar om varför, var och när resurser måste tillsättas. Med hjälp av en bra strategi så kan vi hjälpa er att maximera nyttan av dina affärs- och marknadsföringsinsatser.

Vi lägger mycket energi på att framhäva det som gör ert varumärke, tjänst eller produkt unikt.  Genom gedigen intervjuteknik och analys skapar vi en förståelse för vilka ni är vad som gör att man ska välja er verksamhet. Med kreativ och välskriven kommunikation bygger vi starka och hållbara varumärken.

Vi hjälper er att förmedla ert budskap på rätt sätt

Den digitala världen och dess snabba tekniska utveckling har lett till stora förändringar i vårt beteende som konsumenter samt användare. Vi ställer större krav och förväntar oss att allt ska vara bättre, snabbare och enklare. Att alla tjänster ska levereras direkt att det ska vara personligt och bekvämt. . Hur lever din verksamhet upp till den förväntan idag och hur förbereder ni er för morgondagen? Låt oss hjälpa er vara förberedda för framtiden.

Varumärkesstrategi

Vi hjälper er att förmedla ert budskap på rätt sätt

Offert

Konsultation

En framtagen strategi

Content material skapad

Profilering av varumärke

Marknadsföring

Vill ni att vi ska kontakta er?
Fyll i så återkopplar vi så fort vi kan!