Marknadsföring & Branding

Vi på Madbrain hjälper er med strategi, design, kommunikation, hållbarhet och mycket mer. Allt från företagsprofilering, till stärkande av ert varumärke!

Redo för att uppdatera er hemsida?

Nu när det är en rådande pandemi så anpassar vi oss när det gäller möten. Vi kör med digitala google hangout möten. Ifall ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Boka en tid nedanför.

Behov av en marknadsföring eller varumärkesstrategi?

Vi hjälper er med strategi, design, kommunikation, hållbarhet och mycket mer. Allt från företagsprofilering, marknadsföring till stärkande av ert varumärke!

Alla långsiktiga och framgångsrika actions behöver en övergripande plan. En strategi ger helhetsbilden, samordnar och pekar ut mål samt talar om varför, var och när resurser måste tillsättas. En god strategi maximerar nyttan av dina affärs- och marknadsföringsinsatser.

Vi lägger mycket energi på att framhäva det som gör ert varumärke, tjänst eller produkt unikt.  Genom gedigen intervjuteknik och analys skapar vi en förståelse för vilka ni är vad som gör att man ska välja er verksamhet. Med kreativ och välskriven kommunikation bygger vi starka och hållbara varumärken.

Vi hjälper er att förmedla ert budskap på rätt sätt

Den digitala innovationen och dess snabba tekniska utveckling har lett till stora beteendeförändringar hos oss som konsumenter, medborgare och användare. Vi ställer större krav på omvärlden och förväntar oss att allt ska vara bättre, snabbare och enklare. Att alla tjänster ska levereras direkt, personligt och bekvämt. Nya och kommande generationer ställer ännu högre krav. Hur lever din verksamhet upp till den förväntan idag och hur förbereder ni er för morgondagen?

Varumärkesstrategi

Vi hjälper er att förmedla ert budskap på rätt sätt

Offert

Konsultation

En framtagen strategi

Content material skapad

Profilering av varumärke

Marknadsföring

Vill ni att vi ska kontakta er?
Fyll i så återkopplar vi så fort vi kan!