Hemsida & Webbshop

Hemsida som konverterar? Våra webbplatser är snabba, säkra, har ett fokus på sökoptimering (SEO) och är unika. Vi vill att ni sticker ut bland mängden och får en hemsida som står ut från era konkurrenter.

Redo för att uppdatera er hemsida?

Nu när det är en rådande pandemi så anpassar vi oss när det gäller möten. Vi kör med digitala google hangout möten. Ifall ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Boka en tid nedanför.

Behöver du en Hemsida eller en webbshop?

Webbplats, hemsida? Oavsett vad man föredrar att kalla det är synlighet på nätet en av de viktigaste sakerna ett företag bör åstadkomma idag. Alla använder internet mer eller mindre för att söka efter varor och tjänster. En webbplats är många gånger det första mötet mellan kund och företag. Webbplatsens utseende och uppbyggnad är viktigare än vad man kan tro. Du har bara en chans att skapa ett första intryck och en dålig webbplats kan skada både företaget och varumärket.

Vi jobbar för att stärka ert företag och varumärke på nätet. Vi bygger hemsidor som konverterar! Våra hemsidor är snabba, säkra, har ett fokus på sökoptimering (SEO) och är unika. Vi vill att ni sticker ut bland mängden och får en Hemsida som står ut från era konkurrenter.

Liten

För dig som vill ha en mindre webbplats.

Från

15 000:-

Detta ingår

1 Startsida

Upp till 5 undersidor

Kontaktformulär

Kopplingar i form av länkar mot sociala medier

Responsiv (Mobilanpassad)

Vanligaste valet!

Mellan

För dig som vill ha en något mer avancerad webbplats. Exempelvis extra funktionalitet eller många undersidor.

Från

39 000:-

1 Startsida

Upp till 15 undersidor

Kontaktformulär

Kopplingar i form av länkar mot sociala medier

Designskisser och möjlighet till mer avancerad design

Unikt

Responsivt (mobilanpassat)

Avancerad

För dig som har högtflygande planer, the sky is the limit! Möjligheterna är oändliga och vi kan bygga precis den där webbplatsen du drömt om.

Offert

1 Startsida

Obegränsat med undersidor

Galleri + bildgalleri från instagram

SEO anpassat

Unikt

Vill ni att vi ska kontakta er?
Fyll i så återkopplar vi så fort vi kan!